Back to top

Diccionari de formatges

Presentació
  • ca  kaixkaval, n m
  • es  kashkaval, n m
  • fr  kashkaval, n m
  • fr  katshkawalj, n m
  • en  kashkaval, n

Definició
Formatge fet amb llet de vaca o d'ovella, de pasta dura, textura granulosa i gust suau quan és jove, i fort i picant quan és vell, originari de Bulgària.
  • ca  kasseri, n m
  • es  kasseri, n m
  • fr  kaseri, n m
  • fr  kasseri, n m
  • fr  kasserie, n m
  • it  kasseri, n m
  • en  Kaseri, n
  • en  Kasseri, n
  • en  kasseri, n

Definició
Formatge fet amb una barreja de llet d'ovella i de cabra, de pasta dura cuita, textura cremosa i gust fort i salat, originari de Grècia.
  • ca  kefalograviera, n m
  • es  kefalograviera, n m
  • fr  kefalogravia, n m
  • it  kefalograviera, n m
  • en  Kefalograviera, n

Definició
Formatge fet amb llet d'ovella, de pasta dura crua, madurat durant un període mínim de tres mesos i amb gust fort i salat, originari de Grècia.
  • ca  kefalotiri, n m
  • es  kefalotiri, n m
  • fr  kefalotiri, n m
  • it  kefalotiri, n m
  • en  Kefalotyri, n

Definició
Formatge fet amb llet d'ovella, de pasta dura i textura forta, madurat durant un període de dos a tres mesos i amb gust picant i fort, originari de Grècia.
  • ca  kernhem [nl], n m
  • es  kernhem, n m
  • fr  Kernhem, n m
  • en  Kernhem, n

Definició
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada tova, madurat durant un període de trenta dies, de textura tendra i cremosa i gust suau, i que es presenta en forma de barra rodona, originari d'Holanda.