Terminologia sobre els sabors del món a Santa Coloma de Gramenet

Sabors del mon

En el marc de la presentació de la mostra "Els Sabors del Món", que tindrà lloc aquest diumenge a Santa Coloma de Gramenet, el Centre de Normalització Lingüística L’Heura també presenta avui un recull de termes sobre productes gastronòmics autòctons i d’arreu del món elaborat amb l’assessorament terminològic del TERMCAT.

Entre aquests termes destaquen productes de l’Amèrica llatina com cogombre karela, arepa, mote, naranjilla, tomàquet d’arbre; productes i plats d’origen indi com khir; d’origen armeni com lavash; d’origen xinès com el nyam xinès; de Guinea com el fonio, etc.

La iniciativa neix de la voluntat de fomentar el català i promoure la cohesió social al barri del Fondo de Santa Coloma, on el 60% de la població és immigrant.

La mostra està organitzada per l’Associació de Comerciants Fondo Comerç i el CNL L’Heura, amb el suport de l’Ajuntament de Santa Coloma.