Actualització del Glossari de sabors del món

Sabors del mon

Avui s'ha fet pública una actualització del Glossari de sabors del món, amb noves fitxes procedents de l'edició del 2016 de la mostra Sabors del món. 

Amb l'actualització d'aquest any el Glossari de sabors del món conté 52 termes, que corresponen tant a productes alimentaris (verdures, fruites, begudes, pans) com a elaboracions gastronòmiques (aperitius, plats de carn o de peix, salses, dolços) d’arreu del món. Hi trobareu termes com ara natto, llobí, bofrot, corviche, panela, etc.

El Glossari de sabors del món és un recull que es va publicar l’any 2015 amb els termes procedents de les edicions 2012, 2013 i 2014 de Sabors del món, una mostra gastronòmica en què es pretén donar a conèixer productes alimentaris i elaboracions culinàries de les diverses cultures que conviuen al barri del Fondo de Santa Coloma de Gramenet.

Els objectius de la mostra són la promoció del comerç local i el foment del català com a llengua comuna de tots els veïns del barri i de la ciutat. És una iniciativa de l’Associació de Comerciants i Professionals de Fondo Comerç, que es duu a terme amb la col·laboració del Centre de Normalització Lingüística L’Heura, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la Universitat de Barcelona.