#termedelasetmana: seguretat alimentària

seguretat alimentària

Avui, dia 7 d’abril, ha estat declarat per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) com el Dia Mundial de la Salut. I, concretament en l’edició d’aquest any 2015, ha posat el focus en la innocuïtat dels aliments.

Segons l’OMS, els aliments insalubres estan relacionats amb la mort de prop de 2 milions de persones cada any, sobretot infants. Els aliments que contenen bacteris, virus, paràsits o substàncies químiques nocives causen més de 200 malalties, que van des de la diarrea fins al càncer.

Des del TERMCAT ens afegim a la iniciativa amb el nostre #termedelasetmana, que és seguretat alimentària. Es refereix a la situació d'una població que té un accés segur a una quantitat suficient d'aliments innocus i nutritius per a un creixement i un desenvolupament normals i per a una vida activa i sana.

El nostre #termedelasetmana és, avui, més que un terme, un desig.

(Font: TERMCAT)