Aquesta setmana, concretament el dia 7, s’escau el Dia Internacional de la Seguretat Alimentària, i per això us volem proposar un #termedelasetmana que hi està íntimament relacionat: el terme higiene alimentària
Us proposem com a #termedelasetmana un terme que, de manera més o menys conscient, forma part del nostre dia a dia com a consumidors. És el terme additiu alimentari.
Durant els darrers anys s’ha fet popular un mètode d’introducció de l’alimentació complementària dels lactants conegut amb la forma anglesa baby-led weaning (o també, abreujadament, amb la sigla BLW).
Amb l’arribada de l’estiu és habitual tornar a sentir parlar de diferents tipus de dietes que preparen el cos i el posen en forma per als mesos calorosos que han de venir.
Actualment la consolidació en la nostra societat de nous hàbits alimentaris fa que sigui molt recomanable saber ben bé què hi ha darrere de cada terme que utilitzem per a referir-nos-hi.
Avui, dia 7 d’abril, ha estat declarat per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) com el Dia Mundial de la Salut. I, concretament en l’edició d’aquest any 2015, ha posat el focus en la innocuïtat dels aliments.