Back to top

carxofes, favetes i bacallà saltats amb romesco i oli de picada - Plats a la carta

Presentació
carxofes, favetes i bacallà saltats amb romesco i oli de picada carxofes, favetes i bacallà saltats amb romesco i oli de picada

  • ca  carxofes, favetes i bacallà saltats amb romesco i oli de picada
  • es  alcahofas, habitas y bacalao salteados con romesco y aceite de picadillo catalán (salsa catalana de frutos secos, pimiento rojo, tomate y ajo)
  • fr  artichauds, fèves fines et morue sautés au romesco et à la sauce de hachis catalan (sauce catalane à base de fruits secs, poivron rouge, tomate et ail)
  • it  carciofi, favette e baccalà saltati con romesco e olio di trito catalano (salsa catalana a base di frutta secca, peperoncino rosso, pomodoro e aglio)
  • en  artichokes, baby broad beans and cod sautéed with romesco and Catalan mince oil (Catalan nut, red pepper, tomato, and garlic sauce)
  • de  sautierte Artischocken, junge Saubohnen und Stockfisch mit Romesco und katalanischem Hackfleischöl (katalanische Sauce aus Nüssen, rotem Paprika, Tomaten und Knoblauch)

Plats a la carta. Entrants i amanides