Back to top

turbot en escabetx de carxofes del Prat i porro confitat amb oli de canyella i reducció de vinagre de Mòdena - Plats a la carta

Presentació
turbot en escabetx de carxofes del Prat i porro confitat amb oli de canyella i reducció de vinagre de Mòdena turbot en escabetx de carxofes del Prat i porro confitat amb oli de canyella i reducció de vinagre de Mòdena

  • ca  turbot en escabetx de carxofes del Prat i porro confitat amb oli de canyella i reducció de vinagre de Mòdena
  • es  rodaballo en escabeche de alcachofas de El Prat i puerro confitado en aceite de canela y reducción de vinagre de Módena
  • fr  turbot en escabèche d'artichauts de El Prat et de poireau confite à l'huile de cannelle et à la réduction de vinagire de Modena
  • it  rombo marinato con carciofi di El Prat e porro confit con olio di cannella e riduzione di aceto di Modena
  • en  turbot in picke of artichokes from El Prat and leek marinated in cinnamon oil and a reduction of vinegar of Modena
  • de  Steinbutt in Marinade mit Artischocken aus El Prat und eingelegtem Lauch mit Zimtöl und Balsamessigreduktion

Plats a la carta. Peix i marisc