turbot en escabetx de carxofes del Prat i porro confitat amb oli de canyella i reducció de vinagre de Mòdena - Plats a la carta
turbot en escabetx de carxofes del Prat i porro confitat amb oli de canyella i reducció de vinagre de Mòdena
turbot en escabetx de carxofes del Prat i porro confitat amb oli de canyella i reducció de vinagre de Mòdena
- ca turbot en escabetx de carxofes del Prat i porro confitat amb oli de canyella i reducció de vinagre de Mòdena
- es rodaballo en escabeche de alcachofas de El Prat i puerro confitado en aceite de canela y reducción de vinagre de Módena
- fr turbot en escabèche d'artichauts de El Prat et de poireau confite à l'huile de cannelle et à la réduction de vinagire de Modena
- it rombo marinato con carciofi di El Prat e porro confit con olio di cannella e riduzione di aceto di Modena
- en turbot in picke of artichokes from El Prat and leek marinated in cinnamon oil and a reduction of vinegar of Modena
- de Steinbutt in Marinade mit Artischocken aus El Prat und eingelegtem Lauch mit Zimtöl und Balsamessigreduktion
Plats a la carta. Peix i marisc