Back to top

amanida tèbia de capipota amb oli de tòfona (guisat fet de les parts grasses del cap i els peus del bou, la vedella o el porc) - Plats a la carta

Presentació
amanida tèbia de capipota amb oli de tòfona (guisat fet de les parts grasses del cap i els peus del bou, la vedella o el porc) amanida tèbia de capipota amb oli de tòfona (guisat fet de les parts grasses del cap i els peus del bou, la vedella o el porc)

  • ca  amanida tèbia de capipota amb oli de tòfona (guisat fet de les parts grasses del cap i els peus del bou, la vedella o el porc)
  • es  ensalada templada de capipota con aceite de trufa (guisado de las partes grasas de la cabeza y las patas del buey, la ternera o el cerdo)
  • fr  salade tiède de capipota à l'huile de truffe (ragoût de tête et de pieds de boeuf, veau ou porc)
  • it  insalata tiepida di capipota con olio al tartufo (stufato con testa e piedi di bue, vitello o maiale)
  • en  capipota warm salad with truffles oil (Catalan stew made with parts of head and trotters of cow, calf or pig)
  • de  lauwarmer Salat mit Capipota mit Trüffelöl (Eintopf mit Kopf und Füßen vom Rind, Kalb oder Schwein)

Plats a la carta. Entrants i amanides