La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca cors de carxofa amb baldana i cruixent de pernil ibèric de gla
- es corazones de alcachofa con morcilla y crujiente de jamón ibérico de bellota
- fr coeurs d'artichaut au boudin noir et au jambon ibérique de gland croustillant
- it cuori di carciofo con sanguinaccio e croccante di prosciutto iberico di ghianda
- en artichoke hearts with blood sausage and crunchy acorn-fed Iberian ham
- de Artischockenherzen mit Blutwurst und knusprigem iberischem Eichelschinken
<Plats a la carta. Entrants i amanides>