Back to top
cors de carxofa amb baldana i cruixent de pernil ibèric de gla cors de carxofa amb baldana i cruixent de pernil ibèric de gla

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  cors de carxofa amb baldana i cruixent de pernil ibèric de gla
  • es  corazones de alcachofa con morcilla y crujiente de jamón ibérico de bellota
  • fr  coeurs d'artichaut au boudin noir et au jambon ibérique de gland croustillant
  • it  cuori di carciofo con sanguinaccio e croccante di prosciutto iberico di ghianda
  • en  artichoke hearts with blood sausage and crunchy acorn-fed Iberian ham
  • de  Artischockenherzen mit Blutwurst und knusprigem iberischem Eichelschinken

<Plats a la carta. Entrants i amanides>